Skip to content

Follow us

Vandaag besteld = Morgen in huis!

Informatie

 

Heb je last van Acne/Puistjes, Sinaasappelhuid,  Littekens, Hyperpigmentatie, Grove poriën en een vette huid ? Dan is de Clair Skin Pen geschikt voor jou! Ook bij weinig puistjes helpt de Clair Skin Pen om je huid egaal te maken en remt het de aanmaak van toekomstige puistjes. 

 

 Waarom de Clair Skin Pen?

- Bij het gebruik van de Clair Skin Pen, (elke dag voor 5-10 minuten) ontwikkel je een egale huid!

- Bespaar je geld door de Clair Skin Pen te gebruiken i.p.v. behandelingen in een kliniek. Het is bewezen dat je met de Clair Skin Pen dezelfde gewenste resultaat bereikt als behandelingen in een kliniek, mits 433nm wordt gebruikt. Dit is bij de Clair Skin Pen ook het geval. Daardoor zijn de behandelingen met de Clair Skin Pen net zo effectief!

- Vaak krijg je bij huidproblemen zoals Acne allerlei medicatie waarbij je meestal weinig tot geen verschil ziet. Met de Clair Skin Pen bereik je resultaat zonder het gebruik van chemische producten! Het is wel belangrijk om naast het gebruik van de Clair Skin Pen een gezonde leefstijl te hebben.

 

Werking van de Clair Skin Pen ?

 De Clair Skin Pen is een uniek systeem die lichtgolven diep onder het oppervlak van de huid verzendt om de huid grondig te ontgiften, zuiveren en verzachten. De stabiliteit van de hitte en BIO micro elektrische stroom kan effectief het vet van de puistjes verminderen, zodat het natuurlijke afsterven van puistjes wordt versneld.
De Clair Skin Pen bevorderd de combinatie van eiwit- en botcollageen. Daarnaast werkt de Clair Skin Pen om de gevoeligheid van de huid te kalmeren, waardoor de huid minder rood oogt en helpt het littekens en vlekken te genezen. Hierdoor krijgt je huid een helderdere teint

Kortom bij intensief gebruik van de Clair Skin Pen ontwikkel je huidverstrakking, krimpen je poriën, elimineer je acnebacteriën, verbeter je olieachtige huid en rode vlekken. 

 

 

Klinisch getest door dermatologen

Volgens dermatologen en schoonheidsspecialisten is lichttherapie de perfecte behandeling om hardnekkige huidproblemen tegen te gaan. Deze techniek wordt voornamelijk in de Verenigde Staten gebruikt, en sinds kort ook in Nederlandse klinieken. Clair Skin Pen zorgt ervoor dat je dit soort behandelingen vanuit huis kunt doen, effectiever en goedkoper! Het is een draagbare pen die je overal mee naartoe kunt nemen en daardoor dus overal kunt gebruiken. 

 Aangetoond is dat men verschillend huidproblemen effectief kan behandelen met lichttherapie met een golflengte van 433 nm. Dit komt waarschijnlijk door de eigenschap van blauw licht om de overproductie van huidcellen te verminderen, wat een oorzaak is van psoriasis achtige symptomen. Verder vermindert blauw licht de ontstekingsverschijnselen in de huid. De behandeling kan plaatsvinden met behulp van een draagbaar medisch hulpmiddel namelijk de Clair Skin Pen, waarbij geen actieve bestanddelen of chemische substanties gebruikt worden

Resultaat Clair Skin Pen:

Nu besteld = Morgen in huis

Niet goed? Geld terug!