Skip to content

Follow us

Vandaag besteld = Morgen in huis!

Verzenden & Retourneren

Verzenden

 Levertijd: 1-3 werkdagen in Nederland

We streven ernaar om alle bestellingen binnen 24 uur vanuit ons magazijn te verzenden, maar houdt rekening met maximaal 3 werkdagen tijdens piekperiodes. Post bedrijven hebben het heel zwaar in deze periode.

 

Clair Skin is niet verantwoordelijk voor vertragingen, verloren of beschadigde zendingen of bestellingen die naar onjuiste, ongeldige adressen of correcte adressen zijn verzonden. Het is altijd in ons belang om ervoor te zorgen dat u uw pakket op tijd ontvangt en Clair Skin zal u zoveel mogelijk helpen om een ​​zoekgeraakt pakket op te sporen. Clair Skin is niet verantwoordelijk voor terugbetaling van verzendkosten in het geval van vertraagde verzending vanwege de beschikbaarheid van het product.

 

Retourneren 

Een bestelling retourneren is mogelijk en dient binnen 8 dagen te gebeuren. Meld vooraf je bestelling aan via info@clairskin.nl en geef hierbij aan wat de gewenste actie is. De 8 dagen gaan in wanneer de bestelling is ontvangen.

Na ontvangst en controle van de geretourneerde artikelen zullen wij het retour verwerken en de gewenste actie uitvoeren.

Let op: Wij accepteren alleen ongeopende en complete artikelen. Mocht een product niet voldoen aan onze voorwaarden, dan kunnen wij het  retour niet aannemen. Mocht het retourtje goedgekeurd zijn dan wordt het verschuldigde bedrag binnen 14 werkdagen na registratie van uw retourzending terugbetaald, op voorwaarde dat het product al in goede staat is teruggestuurd. Retour kosten zijn voor eigen rekening. 

 

Nu besteld = Morgen in huis

Niet goed? Geld terug!